ERP TEMEL DÜZEY DANIŞMANLIK EĞİTİMİ

Please follow and like us:

iaseğitimÜCRETSİZ OLARAK VERİLEN CANIAS ERP TEMEL DÜZEY DANIŞMANLIK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

21 yıldır ERP (kurumsal kaynak planlama) yazılımları üreten, satış ve danışmanlığını yapan IAS’den, ERP konusunda deneyim kazanmak veya mevcut ERP deneyimlerine CANIAS ERP’yi de eklemek isteyenler için büyük fırsat…

IAS Türkiye Toplam 19 ülkede ve 11 dilde kullanılan CANIAS ERP yazılımı ile ilgili Temel Düzey Danışmanlık Eğitimleri, 10 – 14 Mayıs 2010 tarihleri arasında 5 gün süresince ücretsiz olarak sizlerle buluşuyor.

Mayıs ayından itibaren ayda bir kere tekrarlanarak 5 gün boyunca devam edecek olan eğitimleri başarı ile tamamlayacak olan tüm katılımcılar, “CANIAS ERP Temel Düzey Danışmanlık Sertifikası” almaya hak kazanacak. Katılımcıların bu sertifika ile; CANIAS ERP kullanıcısı olan firmalarda, IAS’nin çözüm ortaklarında ve ERP yazılımları ile ilgili diğer birçok pozisyonda görev almaları mümkün olabilecek.

ERP’nin kitlelere en doğru şekilde aktarılması adına IAS tarafından başlatılan ve tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen “CANIAS ERP Temel Düzey Danışmanlık Eğitimleri”nin, her ay düzenli olarak gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Her ayın birinci veya ikinci haftası düzenli olarak açılacak “CANIAS CANIAS ERP Temel Düzey Danışmanlık Eğitimleri” ne katılım, başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Baçvuru için :
http://www.ias.com.tr/services/education-temel-duzey-danismanlik.html

Detaylı Bilgi İçin;
Zeynep AYKAÇ
Halkla İlişkiler Uzmanı
—————————————-
IAS Bilgi İşlem Danışmanlık Sanayi ve Tic. A.Ş.
Havaalanı Kavşağı EGS Business Park Blokları
B1 Blok Kat:17 Yeşilköy/Bakırköy/İstanbul
Tel: 0212 465 65 60
Cep: 0533 384 35 40
Faks: 0212 465 79 97
E-posta: zeynepaykac@ias.com.tr


IAS-Industrial Application Software
, 1989’da Almanya’da kurulmuş ve 1994 yılında yazılım geliştirme ve AR-GE faaliyetlerine Türkiye’de de devam etmiştir. Almanya, Çin ve Dubai’de ofisleri bulunmaktadır. IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımı CANIAS ERP’nin üreticisidir. CANIAS ERP, Almanya, Avusturya, Fransa başta olmak üzere Dünyada 19 ülke ve 11 dilde kullanılan kurumsal kaynak planlama yazılımıdır.

IAS hakkında ayrıntılı bilgi için www.ias.com.tr

Etiket(ler): , .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın