SÜREKLİ YENİLENİYORUZ

Please follow and like us:

Merhaba;
Hem bireysel hem de kurumsal çalışmalarımızı sürdürme konusunda kararlıyız.
Özellikle grubumuzda iş deneyimlerinizi paylaşın. Çünkü birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. Ayrıca grubumuzun en az üçte biri öğrenci arkadaşlardan oluşuyor, onlar için iş deneyimleri bulunmaz hint kumaşı.

Bugün istediğimiz kalitede insanı yetiştirmekte zorlanıyorsak bunda usta-kalfa-çırak ilişkisinin kopmasının payı büyüktür. Bugünün imkanları ile artık birbirimize usta-çırak olmamızda daha kolay olmuştur, artık çıraklık yapmak için ustanın dizinin dibine gitmeye gerek yok, onunla bir şekilde iletişim kuracağımız alan olduğunda
kendimizi yetiştirebiliriz. Evet en iyi eğitim yine ustanın dizi dibinde olur; fakat bugünkü nüfus düşünülürse böyle bir imkan ortadan kalkmıştır. Artık öğrenci ve öğreticiyi, çırak ve ustayı buluşturabileceğimiz ortamlar oluşturmak zorundayız.

Yeni döneme iş ilanları ile başlamış olduk. Zaten bizim istediğimizde bu platformun kaliteli-ahlaklı yönetici, işveren ve çalışanların buluşma alanı olması. ERPUZMANI.com sitemiz ve grubumuzda aynı şeyi yapmaya çalışıyoruz.

Duyuruları grubumuzdan : “ERPUZMANI GRUBU” ve

Sosyal Medya hesabımızdan : https://twitter.com/ERPUZMANI

Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın