ERP HABER

Please follow and like us:

Konya’nın hızla gelişen sanayisinde, kendini yenileyen bir firmanın adını erp haberleri arasında görmek bizi sevindiriyor. Her ne kadar haber reklam amaçlı olsada, Atiker’in adını Türkiye’de duymayan kalmadı.  Rakipler arasından sıyrılmanın bir farkı olmalı.

ERPHABER sitesinin haberi:

Atiker Sıralı Otogaz Sistemleri, ERP de 15 yıldır Netsis ile büyüyor…

Konya’dan dünyaya açılan Atiker, 1995′te muhasebe işlemlerini takip etmek üzere yatırım yaptığı Netsis yazılım alt yapısını, bugün şirketin tüm süreçlerini içine alacak şekilde genişletti. 38 ülkeye sıralı otogaz sistemleri ihracatı gerçekleştiren Atiker, sektördeki liderliğini Netsis ile koruyor…

Konya’dan dünyaya açılan LPG sistemleri, otogaz tankları, LPG otogaz dönüşüm sistemleri ve ekipmanları üreticisi Atiker, Türkiye’de 400 bayisi, yurtdışında ise 38 ülkeye yayılan ihracat ağıyla tüketiciye ulaşıyor. İlk kurumsal yazılım yatırımını Netsis ile 1995′te muhasebe işlemlerinin takibi için yapan Atiker, genişleyen iş hacmine paralel olarak yazılım alt yapısını da büyüttü. Atiker, yüzlerce bayisinden gelen binlerce çeşit ürün siparişine ilişkin tüm üretim, dağıtım ve finans süreçlerini Netsis üzerinden anlık olarak birkaç tuşla takip edebiliyor. Atiker Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker, malzeme siparişinden teslimata kadar bir ürünün tüm döngüsünün tek bir sistem üzerinden yönetilmesinin üretim ve hizmet kalitesini, aynı zamanda verimliliğini artırdığını açıkladı.

Esnek yapısıyla Netsis iş süreçlerimize ayak uyduruyor

Kurumun yazılıma değil, yazılımın kuruma uyum sağladığını belirten Atiker Muhasebe Müdürü Yusuf Karpuz, “Netsis esnek yapısı ile tüm iş süreçlerimize ayak uyduruyor. 400 bayimizin yoğun mali işlem hacmini Netsis üzerinden sorunsuz olarak takip ediyoruz. Maliyet takibi, yasal mevzuatlara hızlı adaptasyon ve anlık raporlama ihtiyaçlarımızı Netsis ile karşılıyoruz. Üstelik yöneticilerimiz dünyanın neresinde olursa olsun eşzamanlı olarak sistemin takibini gerçekleştirebiliyorlar” dedi.

Atiker Satın Alma ve Üretim Planlama Sorumlusu Meral Güner, gelen siparişler karşısında üretime geçmeden önce, Netsis tarafından o ürüne ilişkin alt reçetelerdeki ürünlerin taranıp, gereken üretim miktarı ve toplam üretim süresinin otomatik olarak belirlendiğini söyleyerek, “Birkaç aylık planlama yaparak stok fazlasını, eksik hammaddeyi, ürün maliyetini Netsis üzerinden 2 dakikada görebiliyoruz” dedi.

Netsis çözümlerini Netsis kurumsal çözüm ortağı Berka Bilgi Teknolojileri işbirliğiyle hayata geçiren Atiker, kurduğu barkod entegrasyonuyla da ürünlerin üretim ve sevkiyat takibini adım adım yapabiliyor.

Kaynak: ERP Haber

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın