Web Tabanlı Kurs Yönetim Çözümü

Please follow and like us:

weblenKpss Kurslarına,Tüm Dershanelere, Yurtlara, Özel Okullara Kurumsal Çözümler sunmak için uğraş veren WEBLEN genç kadrosu ile göz dolduruyor.

KPSS Kursunda deneme çalışmaları devam eden Web Tabanlı Kurs Yönetim çözümünde güncel olan tüm ihtiyaçlar düşünülmüş. Bugün maliyet oluşturan bazı konulara pratik çözümler geliştirilmiş ki bizce bu konu ayrıca tebrik edilmelidir. Bu ekonomik çözümlerden küçük bir örnek olarak optik okuyucu çözümü gösterilebilir, özel cihaza çok büyük rakamlar vermeden özel ve basit bir sistemle müşteriye hizmet sunuyor. Test okumaktan ve okutmaktan (Dershanelerin 50 form için günlerce beklediği bilinen bir gerçek.) bunalmış küçük kurslar bile sadece bu özelliğinden dolayı çözümü almak isteyebilir.

Kursumuza kayıt yaptıran öğrencinin bütün süreçleri barkod sistemi ile takip edilebilir hale getirilmiş. Örnek olarak taksit ödemek için sadece kartı okutmak yeterli, öğrenciler ve veliler sonuçları interaktif ortamda takip edebilecek. Kısaca bir kere kayıt giriyorsunuz bir daha sadece “ok” tuşu çalışıyor. Yazılımın altyapısı özel isteklere cevap verecek esneklikte tasarlanmış, o zaman size düşen sadece problem yaşadığınız, sizi yoran, takip etmekte zorlandığınız süreci bildirmek.

Kurumsal çözümlerin olmazsa olmaz özelliği iş gücünü en ekonomik şekilde kullanmak ve zaman kaybını önlemektir. Doğru algoritma ile işin zaman kaybettiren süreçlerini yazılıma yüklemek mümkün. Artık bizim işimiz oluşan veri tabanından hem anlık süreçleri takip hem de ileriye ve geriye dönük raporları izlemek ve işletmemizin geleceğini planlamaktır.

WEBLEN’i izlemeye devam edeceğiz. Bizimle irtibata geçerek program hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Ayrıca yazılımın demo hizmetinden faydalanarak hayalinizi zorlayabilirsiniz.

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın