IK Yönetiminde Bilgi Sistemlerinin Rolü

Please follow and like us:

workcubeWorkcube, “Etkin İnsan Kaynakları Yönetiminde Bilgi Sistemlerinin Rolü” Konulu Seminer Düzenliyor.

Prof. Serkan Bayraktaroğlu’nun “Bilgi Sistemlerinin IK Yönetimindeki Stratejik Önemi” ve Workcube İş Geliştirme Direktörü Emre Bircan’ın yapacağı ” Workcube İnsan Kaynakları Çözümünün İK Yönetim Süreçlerine Katkısı – Workcube İK Çözümü Pratikleri ve Uygulamalı Live Demo-Workshop sunumları ile gerçekleşecek seminere tüm IK ve IT profesyonelleri davetlidir.

Bilgi Sistemleri İK Yönetiminin İyileştirilmesinde Kaldıraç Olabilir mi?
İK süreç iyileştirmeleri, 360 derece performans yönetimi, işe alma sürecinin etkinleştirilmesi, esnek organizasyonel planlama, kurumsal kültürün ve ortak aklın yaratılmasında bütünsel bilgi sisteminin rolü ve sunduğu fonksiyonlar.
Kurum çalışanlarınızı * daha değişik iş yapma biçimlerine, * daha etkin yönetime, * yaptıkları işin sonucunu görebilme imkanına, * daha çok katılıma, * daha çok tanınmaya, * daha çok mücadeleye, * daha çok gelişim imkanına hazırlamak ve kavuşturmak sizin elinizde?
İnsan Kaynakları yönetiminde çok yönlü bir bilgi sistemi kullanmanın kurumlara getirdiği avantajlar neler?
Etkin iletişim ve işbirliği araçları ile çalışanların hızını ve verimliliğini artırmak mümkün mü?
Bilgi ve belge paylaşımını kolaylaştırarak kurumunuzun toplam E-IQ’sunu nasıl yükseltirsiniz?
Çalışan bilgi yönetimi, özlük işlemleri, 360 derece performans yönetimi, çok boyutlu organizasyon planlama, işe alma ve kurumsal kariyer portal yönetimi, eğitim yönetim sistemi kurumsal intranet yönetimi, kurumsal dijital arşiv ve iletişim araçları ile Workcube İnsan Kaynakları Çözümü kurumunuza nasıl katkı sağlar?
11 Mart 2010 Perşembe günü “İnsan Kaynakları Yönetiminde Bilgi Sistemlerinin Rolü” seminerimize bekliyoruz.
Seminere Katılım Ücretsizdir.

PROGRAM
13.30 – 14.30 Bilgi Sistemlerinin IK Yönetimindeki Stratejik Önemi / Prof. Serkan Bayraktaroğlu
14.30 – 14.45 Kahve arası
14.45 – 15.30 Workcube İnsan Kaynakları Çözümünün İK Yönetim Süreçlerine Katkısı / Emre Bircan
15.30 – 16.30 Workcube İK Çözümü Live Demo-Workshop / Emre Bircan
16.30 – 17.00 Soru – Cevap

Tarih: 11 Mart 2010 Perşembe
Saat: 13.30 – 17.30
Yer: Workcube Seminer Salonu – Katip Salih Sokak No.24 Koşuyolu
LCV: tugbabilgin@workcube.com Tel: 0216 4283939 (pbx)

Konuşmacılar

Prof. Serkan Bayraktaroğlu: Sakarya Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Serkan Bayraktaroğlu aynı zamanda İİBF Dekan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir. MBA ve Ph.D. eğitimini İngiltere’de tamamlamış olan Bayraktaroğlu, İnsan Kaynakları Yönetimi ve özellikle Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi konularında hem dersler hem de eğitimler vermektedir. Ulusal ve Uluslararası alanda saygın kitabevleri tarafından basılan birçok kitabı, kitaplarda bölüm yazarlığı ve SSCI gibi endekslerce taranan bilimsel hakemli dergilerde yayınlanan eserleri bulunmaktadır. Çalışma konuları arasında İKY, Stratejik İKY, Girişimcilik gibi konular başta gelmektedir.

Emre Bircan Hakkında: D.E.Ü. İşletme Fakültesi Mezunu Emre Bircan 2003 yılında Workcube uygulama danışmanı olarak Workcube bünyesine katıldı. 20’den fazla kurumsal değişim projesinde liderlik yaptı. Yönettiği projeler ile Perakende, Bilişim, Doğrudan Satış, Metal, Medikal, Mobilya, Güvenlik gibi sektörlerde uzmanlık kazandı. 2006 yılında Projeler Koordinatörü oldu. Halen Workcube E-İş Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve iş Geliştirme Direktörü olarak iş geliştirme ve satış grubunun başındadır.

www.workcube.com/

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın