Tekstilci “Oh” Diyecek!..

Please follow and like us:

yalın

Kurumların “Bilişim Teknolojilerini” kullanarak “Etkin Bilgi Sistemleri” tesis etmelerini ve mevcut sistemlerini verimli kullanmalarına yönelik yazılımlar hazırlayan Yalın Software, 24 Şubat 2010 tarihinde, Kervansaray Termal Otel’de bir etkinlik düzenliyor.
Mercedes Benz Türkiye ve LC Waikiki gibi kurumsal firmalara yönetim koçluğu veren Minu Edis’in de konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, Tekstil patronlarının yönetim becerilerini geliştirme ve maliyet/verimlilik çözümleri üzerine detaylı çözümler paylaşılacak.
Ulusal ve uluslararası platformda onlarca firmayı çağın gerektirdiği teknolojiye kavuşturan Yalın Software CEO’su Ertan Yılmaz, benzer etkinliklerin hemen hemen her ay farklı sektörler için düzenleneceğini ifade ederek, “Büyüyen ve krizlerden, fırsatlardan azami ölçüde karlılık sağlamak isteyen firmaları, kurumsal teknlojik çözümlerle tanıştırdığımız gibi, firma sahiplerini de çağın gerektirdiği formasyona kavuşturmak gibi bir misyonumuz var” diye konuşuyor.

Yalın Software Hakkında

Yalın Software, kurumların “Bilişim Teknolojilerini” kullanarak “Etkin Bilgi Sistemleri” tesis etmelerini ve mevcut sistemlerini verimli kullanmalarını sağlamak için gereken yazılım ve hizmetleri üretmektedir. Deneyimli kadrosu ve bilişim alanında gelişmiş altyapısıyla, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyen Yalın, tekstil ve otomotiv sektörleri başta olmak üzere, birçok alanda faaliyet gösteren kurumlarla, profesyonel çözümler sunmaktadır. Hizmet verdiği kurumları, ulusal ve uluslararası alanda 7/24 çözüm ortağı olan Yalın Software, kurumsal süreç yönetimini ve profesyonel iş planlamasını çağın gerektirdiği teknolojiyle buluşturmaktadır… Yalın Software; yetkin mühendis ve uzmanlardan oluşan dinamik ekibi ile, yurt içi ve yurt dışında 80’den fazla işletmenin, 600’den fazla kullanıcısına hizmet vermektedir.

www.yalin.com.tr

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın