UYUMSOFT 2010

Please follow and like us:

uyumresimUyumsoft uzun süredir takip ettiğimiz yazılım şirketlerinden. Uyumsoft Kızılay Projesi ile yakaladığı ivmeyi yeni hedeflerle daha yükseklere taşıyor.

2010 yılı başında Uyumsoft Bölge Direktörü Ramazan Bey ile yaptığımız toplantı çok verimli geçti. Uyumsoft’un 2010 yılı için planladığı yenilikler hakkında bilgi sahibi olduk. Uyumsoft müşteri segmentini genişletmek için çalışmalarına hız vermiş durumda. Orta büyüklükteki şirketlerin (KOBİ) öncelikli sorunlarını çözecek ve kademeli olarak şirketleri kurumsallaşmaya taşıyacak proje üzerinde çalışıyorlar. Uyumsoft büyük işletmelerde uyguladığı ERP Projelerinden elde ettiği deneyimi orta ölçekli işletmelere de aktarmak istiyor.

Uyumsoft’un düşündüğü çalışma ülkemiz için önemli, ayrıca Konya sanayisindeki büyük işletmelerde ERP projesi uygulaması yönünden Uyumsoft avantajlı bir konumda. Halen çalışır durumda olan projelerden çoğunluğu Uyumsoft tarafından gerçekleştirilmiş.

Bizde ERPUZMANI.com sitesi olarak Uyumsof şirketinin kurumsallaşmaya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

UyumSoft Hakkında

Ülkemizin bilişim, otomotiv yan sanayi, gıda, makine, tekstil vb. sektörlerine yön veren birçok firmaya, bilgi teknolojileri altyapısı sunan UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş., Kurumsal Kaynak Planlama (ERP)’da yönünü dünya pazarlarına çevirdi. ERP Yazılımında, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olmayı hedefleyen UyumSoft, İngiltere, Azerbeycan, Arnavutluk ve İran pazarlarına yaptığı yazılım ihracatının ardından, birkaç yıl içinde Avrupa, Ortadoğu ve Rusya pazarlarına da yazılım ihraç etmeyi planlamaktadır.

Ülkemizdeki ilk 500 şirket içindeki birçok firmaya ERP sunan UyumSoft, bu çözüm ile işletmelerin iş süreçlerini disipline ederek, yeniden yapılanmalarına katkıda bulunmaktadır. UyumSoft ERP Çözümü; Finans Yönetim Sistemi, Malzeme Yönetim Sistemi, Üretim Yönetim Sistemi, Dış Ticaret Yönetim Sistemi, Bütçe Yönetim Sistemi, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi, Bakım Yönetim Sistemi, Mağazacılık Yönetim Sistemi ve E-Business sistemlerini entegre olarak elektronik ortama taşımaktadır.

UyumSoft ERP Çözümü’nü kullanan şirketler, karar alma-uygulama süreçlerini etkin kullananarak global ortamlarda çok daha fazla rekabetçi olabilmektedirler. ERP desteği şirketlere; ne kadar hammadde alacağı, siparişi kaç günde tamamlayıp teslim edebileceği gibi sürekli değişim gösteren operasyonel sonuçları, elektronik ortam yardımıyla hızla güncelleyerek, müşterilerine anında cevap verebilmelerini sağlamaktadır. Aynı anda birçok işi yönetmek veya tatilden şirketi yönetmek ifadeleri söylem olmaktan çıkarak kullanılabilir bir sistem haline dönüşmektedir.

Uzman kadrosu ve çözüm ortaklarıyla, 300’e yakın firmada yerelleştirme yaparak bine yakın projeye imza atan UyumSoft, iş ortaklarının kendi faaliyet operasyonlarına uygun proje bazlı özel çözümler sunmaktadır.

UyumSoft olarak vizyonumuz, ERP çözümümüzü dünyadaki gelişmeler yönünde sürekli revize etmek, iş ortaklarımızın; geleceğe dönük olan ihtiyaçlarını önceden görüp fonksiyonel çözümler üreterek stratejik hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olmaktır.

Ülkemizdeki yetişmiş ve yetişmekte olan insan gücüne ve yazılım sektörümüze güvenen UyumSoft, yakın gelecekte, “Avrupa’nın Yazılım Üssü” olabileceğimizi düşünmektedir. Bu perspektiften yola çıkan ve 1996 yılından itibaren üniversite-sanayici işbirliği kapsamında çalışmalar yapan UyumSoft’un ERP Çözümü, yaklaşık 15 üniversitede eğitim aracı olarak kullanılmaya başlanacaktır.

Bugüne kadar bizi destekleyen iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve sizleri de iş ortağımız olarak aramızda görmek istiyoruz.

www.uyumsoft.com.tr

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın