Komşufırın ve Elsys

Please follow and like us:

komsufırın_elsysKomşufırın, büyüyen organizasyonunu Elsys ile yönetecek

İnsanlık tarihi kadar eski ekmek geleneğini, gıda teknolojisinin, üretim ve dağıtım yöntemlerinin son olanaklarıyla bir araya getiren Komşufırın, fırıncılığın yeni yüzünü, ruhunu, standardını; geleceğin geleneğini oluştururken, giderek genişleyen ekosistemini ve gıda üretimini otomotize etmek üzere SAP sistemine geçiyor. Elsys danışmanlığında devreye alınacak proje çerçevesinde Kasım 2009 itibarıyla 25 Komşufırın mağazası ile ilerleyen tarihlerde devreye girecek yeni mağaza süreçleri SAP ile entegre edilecek. Operasyonel işlemler dışında mali muhasebe, maliyet muhasebesi, duran varlık muhasebesi işlemleri SAP üzerinde yürütülecek. Karlılık analizi modülü ile de mağazalar bazında karlılık uygulamalaları yürütülecek. Mağaza bazında ürün karlılığı çok daha etkin raporlanabilecek.

2013 yılında 350, takip eden yıllarda ulaşacağı binin üzerinde mağaza sayısı ile, Türkiye’nin en büyük fırıncılık zinciri olmayı hedefleyen unlu mamüller sektörüne yenilikçi yorumlar getirerek pazar payını hızla artıran Komşufırın, iş süreçlerini SAP sistemine taşıyarak verimliliğini de artıracak. Gıda sektöründe benzerine az rastlanır bir tedarikçi ilişkileri yönetimi sisteminin kurulacağı proje, Elsys’in danışmanlığında yapılandırılacak.

Uluslararası hijyen ve kalite standartlarında üretim gerçekleştirmeyi benimseyen Komşufırının mevcut varlıklarını daha iyi yönetmesini sağlayacak proje, kararların rakamsal veriler ışığında alınmasını mümkün kılacak.

Proje kapsamında; malzeme yönetimi, satış-dağıtım, mali muhasebe, duran varlık yönetimi, maliyet muhasebesi, proje yönetimi, bütçe uygulamaları devreye alınacak.

Elsys hakkında:

Elsys Danışmanlık, şirketlerin bilgi ve iletişim teknolojilerine ilişkin gereksinimlerini karşılamak üzere; kurumsal yazılım çözümleri, mobil uygulamalar, sistem ve donanım entegrasyonu alanında hizmet sunuyor. SAP uygulamaları alanında Türkiye’de en fazla proje deneyimine sahip olan Elsys’in 145’i danışman olmak üzere 175 kişilik kadrosu bulunuyor.

Türkiye’nin yanı sıra uluslararası arenada da projeler üstlenen Elsys, şirketlerin teknolojiden yararlanarak rekabet güçlerini artırmalarına destek oluyor.

Elsys, İstanbul’daki merkez ofisinin yanı sıra, Dubai’deki temsilciliği aracılığıyla da, danışmanlık, uygulama ve eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Elsys’in SAP, ProAct International, Nakisa, Redwood, Intermec, Cisco gibi kuruluşlarla çözüm ortaklıkları bulunuyor.

www.elsys.com.tr

Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın