KURUMSALLAŞMADA ÖZGÜN İÇERİK FARKLI ÜSLUP

Please follow and like us:

Tebrik ve takdirlerini ulaştıran tüm şirketlere teşekkürü bir borç biliriz, farklı bir üslup ile elimizden gelen bilgilendirmeyi yapmaya çalışıyoruz. ERPUZMANI.com sitesi alanında ilgili konu başlığı aramasında ilk gelecek sitedir. Başarı tesadüf değil, içerik özgünlüğü ve özerkliğidir.

Bu tarz siteler genelde reklam içerikli haber niteliğinde yazılar yayınlar ve reklam ile beslenir. Biz özgün tanıtımdan yanayız. Tanıtımı ve bilgilendirici içeriği önemsiyoruz. Elimizden geldiğince bildiğimiz doğruları söylemeye çalışıyoruz. Reklama karşı değiliz, kaliteli sponsor şirketlere her zaman ihtiyacımız var.

Tanıtım ve ziyaret faaliyetlerimizi belli program çerçevesinde yapıyoruz. Uygun ortam oluşursa bizim ile irtibata geçen tüm firmaları tanımak ve tanıtmak istiyoruz.

Sitemiz bir yılını doldurdu. Bu adres yazılım şirketlerinin buluşma adresi olmaya aday. Aslında yazılım şirketlerinin de ötesinde üç kesimin burada buluşmasını istiyoruz. Kurumsallaşmak isteyen işletmeler, kurumsallaşmanın en önemli unsuru yöneticiler ve yönetici adayları (Özellikle eğitimine devam eden öğrenciler.), kurumsallaşmanın diğer unsuru ileri teknolojiyi omuzlayacak yazılım şirketleri.

Kurumsallaşma çalışması yapan şirketleri zaman zaman ziyaret ediyoruz. Karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Her ziyaret bize yeni ufuklar açıyor. Üzülerek belirtmek istiyorum ki bir çok büyük işletme kurumsallaşma yolunda yaptığı çalışmaları internet ortamında açıklama konusunda ketum davranıyor.

Yazlım şirketleri sitemizi yakından takip ediyor. Bizimle irtibata geçenlere ilgili bölümümüzde link veriyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için onların daha fazla desteğine ihtiyacımız var.

Bu alanda kendini geliştirmek isteyenler soruları ile sitemizin içeriğini geliştirmemize katkı sağlıyorlar. Yönetici ve yönetici adaylarının kendilerini daha fazla ifade etmesini bekliyoruz. Yazan mühendis yeni mühendis adaylarının en çok faydalanacağı kişidir. Henri Fayol “Yöneticilik öğretilebilir.” diyor. Bu önermeye tüm kalbimizle katılıyoruz. Deneyimlerinizi paylaşın ki kaliteli yönetici sayımız çoğalsın.

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın