ERP YAZILIM ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYORUZ

Please follow and like us:

erpErp yazılımının öncü firmaları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Konya’da Trex firmasıyla görüşmemizin ardından Model Business Solutions firmasının davetlisi olarak Perşembe ve Cuma  günleri İstanbul’da olacağız. Görüşme programında IAS firması ile yapacağımız ikinci toplantıda yer alıyor ve diğer bir kaç firma ile de programımızın uyuşması durumunda görüşeceğiz.

ERPUZMANI.com sitesi olarak ERP yazılımı konusuna gönül vermiş bizi davet eden tüm firmalarla görüşmek azmindeyiz. Bazı firmalar ile site yöneticilerimizin iş ilişkisi daha yüksek seviyede olabilir; fakat tarafsız olarak iş ahlakını önceleyen ERPUZMANI.com tüm firmalara eşit mesafededir. Yorumlarında ve yazılarında bu ilkeyi göz önünde bulundurur. Yeri geldiğinde karşılıksız tanıtım yapmaktan da çekinmez.

İş Yönetim yazılımlarında karanlık nokta kalmaması için tüm bilgi, belge ve görüşlere açığız. Eğer herkesin derdi daha iyi hizmet ise rakip firmaların aynı platformda bir yarış içinde kendilerini ve yaptıkları işleri  tanıtmasında problem olmadığını düşünüyoruz. Hep birlikte el ele vererek problemleri daha kolay çözebiliriz. Gerekirse bu ülke için firmalar işbirliği yapmalı neden dünya pazarlarında bizim yazılımlarımız daha büyük oranda satış yapmasın. Her yazılımın güçlü olduğu bir yön var ve bu iyi değerlendirilirse ortaya daha güçlü projeler çıkabilir. Unutmayalım rakiplerimizden öğreneceğimiz çok şey var.

Bizim erp yazılımı seçimi yapacak firmaya ilk tavsiyemiz iyi bir araştırma yapması veya bu konuda araştırma yapan kişilerden bilgi almasıdır. Kendi iş alanında şimdiye kadar “Kurumsal Kaynak Planlaması”nda neler yapılmış ve bugün için ulaşılmış en iyi nokta nedir. Referanslar iyi araştırılmalı, iş yönetimi konusunda çalışma yapmış firmalara telefon etmekten çekinmeyin ve gerekirse ziyaret edin. Yazılım seçimi yapmak önemlidir; fakat sonrası daha da önem kazanmaktadır. Satış yapana kadar beklenmedik sıklıkla ziyaretler gerçekleşirken daha sonraki uyarlama sürecinde aksamalar oluyorsa bu büyük bir problemdir. Firmalar öncelik olarak satış odaklı olmaktan hizmet eksenli olmaya geçmelidir. Özellikle İstanbul firmaları Anadolu’nun belli noktalarında ofis açarak veya home ofis şeklinde yetenekli danışmanları bünyelerinde bulundurarak hem o bölgenin ERP konusunda gelişimine katkıda bulunmalı hem de o bölgeyi tanıyan yetenekli kişilerin yetişmesine önder olmalıdır.

IAS firmasının güzel bir ifadesi var; “ERP boşanması zor bir evliliktir.”

Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın