İNOVAX DERGİSİ

Please follow and like us:

İstanbul Bölge Müdürlüğü‘nün açılmasıyla birlikte iki güçlü merkeze kavuşacak olan Akınsoft, yeni projeleriyle yazılım sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. ERPUZMANI.com sitesi olarak yazılım şirketlerinin özgün bulduğumuz projelerini dikkatle takip ederek okurlarımızın ilgisine sunmaya devam ediyoruz.

Akınsoft 2009 yılı içinde İNOVAX dergisini yayınlamaya başladı. Çalışanların ve çözüm ortaklarının içerik katkısıyla çıkan dergi; şirket içi bilgi paylaşımı, şirket kültürü gelişimi açısından da işletmeye katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Günümüzde iş yaşamının yoğunluğundan çalışanlarda görülen yazma, okuma ve kendini ifade etme konusunda yaşanan zorluklara pratik bir çözüm olarakta dergi çalışması bizce önemlidir. Yazı hazırlayan personel hem kendi alanındaki tecrübesini ifade etme imkanı bulacak hem de yazı hazırlayabilmek için kendi alanında ki yenilikleri takip edecektir, böylece kişi kendi alanında kültürel ve teknik donanımını yükseltmiş olacaktır.

İNOVAX dergisi, Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın Bey’in “Biz Hayal Kurmayız, Plan Yaparız…” yazısıyla başlıyor. “AKINSOFT Robot Üretimi İçin İlk Adımı Attı” başlığının ardından şirket içi diğer haber başlıklarını görüyoruz.

Selçuk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Peker “AKINSOFT 14 Yıl Önce Dinlenmemek Üzere Yola Çıktı” cümlesiyle üniversite-işletme iş birliğine güzel bir örnek sunuyor.

Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Bostanlı “AKINSOFT örnek bir firma,” cümlesiyle Teknokent’lerin iş yaşamına katkıları açısından gelecek adına olumlu ip uçları veriyor.

“Dergi Özel Yazıları” bölümünü şirket içinde farklı kademlerde görev alan personelin yazıları oluşturuyor.

Yeni gözdemiz İNOVAX Dergimize Gösterdiğiniz İlgiden Dolayı Teşekkürler
Teknoloji, bilim ve bilişim alanında yaşanan gelişmeleri takip edenler şimdi bahsedeceğim kelimeyi çok iyi biliyorlardır. Bu kavramın söyleyişi kulağa çok hoş geliyor, anlam ve önemi ise bizim yükselişimizle doğru orantılı adeta.

FİNANS YÖNETİMİ BİZİM İŞİMİZ
Para çok iyi bir hizmetçidir… İyi yönetemezseniz siz ona hizmet edersiniz… Finans, gereksinim duyulan fonların uygun bir biçimde elde edilmesi ve bu fonların verimli bir şekilde kullanılmasının sağlanması fonksiyonudur.

KALİTE ve KALİTE KONTROL
Kalite demek sadece kullanılabilir ürün üretmek değildir. Aslında kalitenin en önemli unsuru müşteri istek ve ihtiyaçlarına uygunluktur. Müşteri istekleri sadece ürün kalitesini değil, ürünü sunarken ortaya koyulan hizmetinde kalitesini artıracaktır.

Enterprise Resource Planning (ERP), ERP’nin kurumlar İçin gerekliliği ve önemi
Uluslararası arenada Enterprise Resource Planning olarak adlandırılan ERP yazılımları Türkçe’de Kurumsal Kaynak Planlaması olarak anılmaktadır. ERP sistemleri, bir hizmet veya üretim firmasının, tüm süreçlerini entegre bir biçimde yönetmesine imkan sağlayan sistemlerdir. Daha genel bir tanım verecek olursak; İşletmenin, tüm departmanları arasında bütünleşik bir olay yumağı kurarak, veri – bilgi giriş ve çıkışlarını sağlayarak, geniş kapsamlı müdahalelerin yapılabileceği yazılım paketleridir.

E-TİCARET SEKTÖRÜNDE BAŞARILI OLABİLMEK
Şirketler gelişmekte olan bir e-ticaret pazarında erken yer almanın önemini sonuna kadar biliyorlar, peki bunun için neler yapıyorlar? İnternette ve e-ticaret sektöründe başarılı olmak için Türk girişimcilerinin neler yapması gerektiğine bir göz atalım.

1.Niş bir alan seçmek: Bir pazara girmeden önce mevcut bir pazarda karşılanamayan talepleri tespit ederek, belli bir konuya odaklanmış pazara girmeyi hedefleyin. Seçtiğiniz pazar, niş alanda ilk akla gelen internet sitesi olmasının yanı sıra ürün satan bir e-ticaret sitesinden çok ziyaretçilerinizin alış veriş yapmasa da her gün ziyaret etmek isteyecekleri bir site oluşturun. Sitede düzenli güncellenen içerik, konunun uzmanlarından yazılar ve röportajlar, ürünleri videolu tanıtma gibi komunite bir site olmayı hedefleyin.

2.Doğru Yazılımı Kullanın ve Doğru Firma İle Çalışın: …
3.İnternet Pazarlamasına Kaynak Ayırın: …
4.Müşteri Odaklı Olun: …
5.Global Yarışta Siz Önde Olun: …
6.E-ticarette Krize Yer Yok, Avantaja Yer Var: …

7.İnovatif Düşünerek, sürekliliğinizi sağlayın: Bulunduğunuz pazarda ileride rakipleriniz olacak, peki rakiplerinize nasıl fark atacaksınız? İnovatif düşünerek, yenilikçi buluşlara ve ticari icatlara önem vererek, yeni fikirlerin; ürün, süreç, pazarlama yada organizasyonel şekilde ticarileştirilmesini ve değer oluşturulmasını sağlayın.

RENKLERİN DİLİ
Markanın ortamla ilk iletişimini renkler sağlar. Renkler kendi dilleriyle karşınızdakine, sizin karakteriniz, firmanız, imajınız hakkında sizden önce bilgi veriyor.

Performans Yönetim Sistemi
Yönetici gözü ile baktığımızda karşımıza çıkan tek bir sonuç var: “Performans Yönetim Sistemi”. Aslında hepimiz bu sistemi bire bir yaşıyor olsak da, bu sistemi fark edip, gün ışığına çıkararak, verime dönüştürebiliriz. Performans Yönetim Sistemi, şirketlerin ilerleme periyotlarında en önemli maddeler arasında yer alır. Çünkü sistematik içerisine dahil edilen firma ya da kişiler başarılarını görmek ister. Ayrıca merkez tarafında çalışan ekip ya da yöneticilerin de aynı ifade ile kişi ya da firmaları değerlendirmeleri ve ilgili tarafın rotasını çizmeleri gerekmektedir. İşleyiş içerisinde maksimum seviyede sayısal ifadelere dökülen başarı grafiği hem geçmişi görmeyi sağlayacak hem de firma ya da kişilerin kendi başarısını görmesine imkan tanıyacaktır. Ve hatta bu sisteme dahil olan kişi/firmalara ödül gibi bir takım teşvik edici çalışmalar ile her iki tarafın da memnun olması sağlanacaktır.

Gücümüz, Birliğimizdir
14 yıldır, inanarak, güvenerek, hedeflerimizi belirleyip, bu doğrultuda büyük bir azimle çalışıyoruz. Bu uzun yolda birbirimize destek olarak yorgunluklarımızı başarılara dönüştürüyoruz. Bıkmadan ilk günkü heyecanımız ile çalışmaya devam ediyoruz.

Ergonomik Ortam=Maksimum Verim
Başarınızın maksimum seviyeye ulaşması için sadece üretmek ve pazarlamak yeterli değil artık. Profesyonellik, dinamik bir kadro ve en iyi verimi elde etmenizi sağlayacak modern bir çalışma ortamı şart. Çalışma arkadaşlarınızın size en iyi iş kalitesini sunup, maksimum verim sağlamasını istiyorsanız sağlıklı ve huzur veren bir çalışma ortamı sunarak personellerinizi motive etmelisiniz.

Tv, Radyo, Gazete Her şey “ONLINE AJANS” Sayfalarında
Teknolojinin püf noktası hızdır. Uzay çağında işletmelerin ve bireylerin zamana ayak uydurabilmeleri için eskiden gelen durağan yapılarından sıyrılarak, çalışmalarına ve eylemlerine sürat vermeleri gerekiyor. Öyle ki artık hayatımızda eskiye dair  hiçbir şey kalmıyor. Yeni yöntemler, modern uygulamalar ve tabi ki sanal ortam neredeyse eski kelimesini lügatımızdan çıkarıyor.

Derginin tüm yazılarını okumak için: www.inovax.net

AKINSOFT HAKKINDA;
12 Nisan 1995’te kurulan Akınsoft sektörel yazılım çözümlerinde kendini hızla geliştirerek kısa zamanda büyüdü. İlk kurulduğu günden itibaren bayi ağına ve müşteri hizmetlerine verdiği önem sayesinde kendi sektöründe Anadolu’nun her yerinde kanal yapılanmasını tamamladı. Türkiye’de 81 ilde dünyada da 11 ülkede yer alıyor. 2000’i aşkın Çözüm Ortağı ile kaliteli hizmeti insanlığın hizmetine sunuyor. Kurulduğu ilk gün yaklaşık 30 yıllık vizyonunu belirleyen şirket; 2005 vizyonunu başarıyla tamamladı, 2010 ve 2015 vizyonunu hayata geçirmek için çalışmalarına hız vermiştir.

Akınsoft; ERP Çözümleri, Muhasebe Programları, Ticari Programlar, Sektörel Programlar ve Web Programları olmak üzere 120’yi aşkın yazılımın yer aldığı program arşivi ile birçok sektöre hitap edebilecek güçte yazılımları bünyesinde barındırarak, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

www.akinsoft.com.tr

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın